keyboard_arrow_down

Priser

Helt fair. Det er 
vores prispolitik

Ikast Tandlæge Center er godkendt af regionen. Vi har et ydernummer og behandler med tilskud fra den offentlige sektor på de ydelser, der er indbefattet af aftalen (jf. honorartabellerne).

Vi følger de faste priser (de såkaldte honorartabeller), der er aftalt for voksentandplejen med den offentlige sygesikring.

De faste priser er ens for alle tandlæger og er godkendt af regionen. Du finder honorartabellerne her. Priserne på de frie ydelser fastsætter tandlægerne selv.

Alle 16-21 årige (født 2004 eller senere) kan få gratis tandbehandling ved en praktiserende tandlæge. Og alle 0-16 årige kan få dækket 65% af tandlægeregningen, hvis behandlingen ønskes i privat praksis.

Priser på tandbehandling


Fyldning

Fyldning på lille kindtand (præmolar) på 2 flader
Kr. 900-1.300,-

Fyldning på stor kindtand (molar) på 3 flader
Kr. 1.000-1.500,-


Krone

Krone af metal med påbrændt porcelæn (MK-krone) i stor kindtand (molar), i undermunden (uden stifter og opbygning)
Kr. 5.000-6.500,-


Rodbehandling

Rodbehandling i fortand, overkæbe eks. fyldning (fast tilskud fra den offentlige sygesikring)
Kr. 1.300-2.000,-

Rodbehandling i 3 kanaler, kindtand i undermunden ekskl. fyldning
Kr. 2.200-3.000,-


Bro

Bro 3 led. Erstatning for lille kindtand (præmolar) i overmunden. Metal med påbrændt porcelæn (uden stifter og opbygning)
Kr. 14.000-18.000,-


Operativ fjernelse af visdomstand

Operativ fjernelse af visdomstand, ikke ekstraktion. Ekskl. bedøvelse og røntgen. Fast tilskud fra den offentlige sygesikring
Kr. 2.200-2.800,-


Lokal bedøvelse

Injektion
Kr. 319,-

Lattergas
Kr. 578,-

Dobbelt bedøvelse
Kr. 817,-


Tilskud

Måske kan du få et ekstra tilskud?

Nogle sygdomme og specielle livsvilkår giver særlige udfordringer for tandsundheden. Og derfor har du i visse tilfælde mulighed for at få et ekstra offentligt tilskud. Læs mere om, hvornår og hvordan du kan søge ekstra offentligt tilskud til din tandbehandling her.

Se mere

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål til os? Eller vil du aflyse en tandlægetid – senest 24 timer før? Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt.

*Ring til os, hvis du har brug for at melde afbud indenfor 24 timer før din aftalte tid.

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her

keyboard_arrow_up